luni, 23 mai 2011

De ce nu te-am vazut?

Niciodata nu m-am simtit mai trista si mai singura decat azi. De ce s-a intamplat asa? Eu care pana mai azi stateam in fiecare zi mai in fatza in drum catre casa,astazi de ce am stat mai in spate? De ce a trebuit sa oprim la bariera,tu sa fii acolo si eu sa nu te vad? Da.nu te-am vazut,nu m-am gandit ca te pot gasi acolo. Am observat ca soferul a coborat,dar nu m-am gandit ca pentru tine a coborat,sa te salute.
Eu eram ingandurata,trista priveam in jos,nicidecum in jur. Dupa cinci minute de stat in apropierea ta,cand a pornit masina,ridic capul si ce sa oberv? Ca tu tocmai trecusei,priveam cu ochii inlacrimati dupa masina ta..dar..in zadar. Ajunsesei prea departe. Ti-am zarit doar mana care o aveai pe geam..tremuram.
In timp ce eram in acelas loc fara sa stiu,ma gandeam la tine,la faptul ca am un pix cu numele tau si l-am folosit la teza. Stiu ca o sa-mi poarte noroc. Oare si tu te gandeai la mine? Mai ales ca stiai ca sunt si eu pe acolo...
De ce a trebuit sa intorc capu chiar dupa ce ai trecut?mai bine nu mai priveam deloc,mi-am facut muult rau.
Am vrut sa-ti dau mesaj..dar s-a intamplat ceva ciudat. In timp ce iti scriam mesaj mi s-a inchis telefonul. L-am aprins,dar nu functiona. Imi zicea sa introduc cartela,care era introdusa deja.
Cu greu am reusit sa readuc telefonul la normal.. se pare ca d-zeu nu a vrut ca noi sa ne intersectam privirile. Imi e dor de tine! Macar de la departare sa te vad,daca de aproape nu te-am mai vazut de o luna.
Spune-mi ce ma fac? Sunt dependenta de tine. Desi,tu nu stii acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu